- Forum
- /
- Poprzednie oferty
- /
- Designerska lampa LED Yantouch JellyWash 2 z panelem dotykowym i 16 mln kolorów
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| iBOOD |
# Dodano: 28-01-2012 00:00
Designerska lampa LED Yantouch JellyWash 2 z panelem dotykowym i 16 mln kolorówYantouch JellyWash 2 to intensywnie świecąca lampa LED, która pozwoli Tobie utworzyć prawdziwą oazę świateł w każdym pokoju. Z 16 milionami kolorów do wyboru możesz ją dopasować do każdego nastroju i każdego wnętrza! Ta stylowa lampa dysponuje 24 wyjątkowo jasnymi diodami LED, a pomimo to konsumuje zaledwie 5W. Sterowanie urządzeniem odbywa się przy pomocy intuicyjnego panelu dotykowego; wystarczy jedno dotknięcie palcem, by wybrać właściwe ustawienie. Jeśli wybierzesz tryb koloru stałego (lampa świeci wówczas jednym, wybranym kolorem), możesz ustawić kontrast, jasność oraz kolor. Po wybraniu trybu ciągłej zmiany koloru masz możliwość ustawienia kontrastu, jasności oraz szybkości, z jaką kolory będą się zmieniać. Lampa Yantouch JellyWash 2 pozwoli Ci ujrzeć świat w zupełnie nowym świetle!
![]() |
|
|
#
Dodano: 28-01-2012 00:03
Designerska lampa…a nie Philips! :D Żeby nie było offtopu to ktoś ma przykładowe filmiki jak to świeci itp? |
|
|
#
Dodano: 28-01-2012 00:09
5sec szukania: |
|
|
#
Dodano: 28-01-2012 02:34
|
|
|
#
Dodano: 28-01-2012 04:01
To już było na iBoodzie. Ze wszystkich kolorowych oświetlaczy pokoju, ta tutaj jest najlepsza, przy znacznie niższej cenie od lampy philipsowskiej. Żałuję tylko, że to koniec miesiąca i brakuje $$$ na takie wydatki. Oby się jeszcze kiedyś pojawiła ;) |
|
|
#
Dodano: 28-01-2012 05:02
Kupiłem taką poprzednio szkoda że instrukcja nie byla w języku polskim.Teraz czytajac opinie dowiaduję się o nowych funkcjach.W moim zakupie nie bylo pilota. A tak lampa ok.Poprawia trochę nastroj. Edited by: A l e x i s s W takich przypadkach prosimy kontaktować się z Biurem Obsługi Klienta Dodatkowo, poprzednia wersja lampy nie posiadała pilota. |
|
|
#
Dodano: 28-01-2012 08:54
Czy lampa ta świeci jasniej od lampy Philipsa Living Colors generacji 2 ?
Edited by: A l e x i s s Niestety nie potrafimy tego okreslić -producent nie zapewnił takich informacji. Zainteresowane osoby zawsze mogą dokonać zakupu i ewentualnie z niego zrezygnować gdyby produkt okazał się nieodpowiedni. |
|
|
#
Dodano: 28-01-2012 17:27
hmm kupiłem 2 sztuki, przelew z konta poszedł i nie mam nawet potwierdzenia w swoich zamówieniach… Czy serwis IBOODa działa ??? Edited by: A l e x i s s Faktycznie autoryzacja płatności może się trochę wydłużyć. Jeśli po dłuższym czasie nadal nie widzą Państwo swojego zamówienia w zakładce “Mój iBOOD” – “Moje zamówienia”, zawsze można złożyć kolejne zamówienie (np. korzystając z opcji płatność przelewem) i je anulować w razie pojawienia się pierwszego zamówienia na Państwa koncie (w zakładce “Moje zamówienia”). |
|
|
#
Dodano: 28-01-2012 18:33
Potwierdzenie przychodiz p ojakimś czasie, jak zaksięgują kasę. |
|
|
#
Dodano: 28-01-2012 18:48
Za duży ten lag z potwierdzeniami, w hunt szybciej działał ale w końcu dostałem potwierdzenie. Dzięki andrutten :) |
|
|
#
Dodano: 28-01-2012 18:44
lampa świeci jaśniej od philipsa http://www.design-leds.nl/led-sfeerlampen-1/yantouch-jellywash2.html |
|
|
#
Dodano: 04-02-2012 19:01
Do osób które zamówiły: czy wasza paczka wg UPS też ma tylko 0,2kg? |
|