- Forum
- /
- Poprzednie oferty
- /
- Golarka Braun Pulsonic 745 CC z systemem czyszczącym Clean & Renew!
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| iBOOD |
# Dodano: 31-01-2012 00:00
Golarka Braun Pulsonic 745 CC z systemem czyszczącym Clean & Renew!Jesteś wymagającym mężczyzną i ciągle poszukujesz nowych sposobów osiągania rzeczy niemalże niemożliwych? Żyjesz w ciągłym pośpiechu, jednak zawsze starasz się wyglądać nienagannie? Lubisz wygodę, wysoką jakość i nowoczesne rozwiązania, które ułatwiają wykonywanie codziennych czynności? Dzisiaj oferujemy Ci urządzenie, które pomoże Ci rozpocząć dzień z uśmiechem na twarzy. Jest nim nowoczesna golarka Braun Pulsonic 745 CC z systemem czyszczącym Clean & Renew. Teraz nawet trudno dostępne miejscach nie będą stanowiły dla Ciebie problemu. A to wszystko dzięki OptiFoil, czyli siatce z różnej wielkości otworkami, która wychwytuje zarost rosnący w kilku kierunkach i pozostawia Twoją twarz idealnie gładką na dłużej. Wystarczy 60 minut ładowania, aby otrzymać 50 minut bezprzewodowej pracy. Inną znacząca zaletą tego urządzenia jest system czyszczący Clean & Renew, który czyści, suszy i ładuje golarkę po umieszczeniu jej w stacji czyszczącej. Stacja ta posiada różnego rodzaju wskaźniki informujące o konieczności czyszczenia czy też naładowaniu baterii; samą golarkę natomiast można łatwo czyścisz pod bieżącą wodą. Rewelacyjna golarka, system czyszczący Clean & Renew, a także wspaniały design to idealna kombinacja, która tworzy wymarzoną golarkę. Zacznij korzystać z możliwości jakie daje Ci nowoczesna golarka Braun Pulsonic 745 CC z systemem czyszczącym Clean & Renew.
![]() |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 00:04
Golarka Braun Pulsonic 745 CC z systemem czyszczącym Clean & Renew 999,95 zł Teraz! 699,95 zł + (29,95) |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 00:11
Akurat chciałem kupić maszynkę brauna, ale trochę niższy tańszy model bo ten dużo za drogi :) |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 01:02
Też jestem na etapie poszukiwania maszynki,.
Przez ostatnie 6 lat miałem Philipsa Coolskin. Ale zaczął mnie podrażniać. Może użytkownicy elektrycznych maszynek wypowiedza się czy lepsza jest golarka Braun czy Philips tak do 500zł i golenia na sucho. Choć nad tą też się zastanowie. Moze ktoś ma ten model? |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 06:22
Mam golarkę Braun 9595 (790 CC) i początkowo miałem do niej dystans, ale skóra się przyzwyczaiła i jest super. Używam jej już od paru lat bez żadnych problemów. Mogę polecić z czystym sumieniem :) |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 01:18
Prośba do administratora: wprowadźcie przycisk “Lubię To” :) Edited by: A D M I N |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 02:01
Trochę komentarzy do podobnego modelu: http://pl-pl.forum.ibood.com/5557-nowoczesna_golarka_braun_series_7730_z_technologia_soniczna/ |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 08:01
Poczytajcie o golarkach Panasonica, nie mowie, ze ten Braun jest zly, tez nad nim myslalem, ale Panasonic bije Brauna na kazdym kroku, Panasonic ormalie kosztuje kolo 800zl, ja mojego że stacja czyszczaca kupilem za 300zl- refubrished- jakies 2 lata temu. Dodam, ze od normalnych elektrycznych maszynek mialem podrazniona skore, po panasonicu nic. Z reszta poczytajcie fora:) |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 17:50
Wlasnie chcialem polecic Panasonica. Duzo tanszy od Brauna a naprawde skuteczny! |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 08:06
Jak się ma ten model do dwóch w oficjalnej dystrybucji w Polsce: 790 i 760 (http://www.braun.com/pl/male-grooming/series-shavers/series-7/series-7-models.html)? To jest niższy czy wyższy model niż 760? Czym się od nich różni? |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 08:10
Bardzo dobra maszynka. Mam 9585 (760CC). Zabuliłem 1k. |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 09:30
najdziewniejsze w tym wszystkim jest to, że o tej maszynce niema informacji nawet na stronie braun global :/ więc piernik wie jaka ona jest w porównaniu do innych modeli z serii 7 :/ |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 09:38
Uzywam philipsa modelu za ok 500zl (nie pamietam modelu, ale taki z trzema glowicami). Mialem okazje ogolic sie wlasnie tym modelem brauna i naprawde jestem pod wrazeniem. W porownaniu do philipsa brown goli dokladniej, skora jest gladsza. Dodatkowa zaleta browna jest to ze przy zaroscie dluzszym powiedzmy 4-5 dniowym nie ciagnie, co niestety w philipsie sie zdarza. Jednak cena za starszy model powinna byc bardziej atrakcyjna. 700zl za model ktory juz wyszedl ze sprzedazy jest troche przesadzona. Mysle ze max to 600zl. Poczekam na lepsza okazje i jak bede dysponowal taka gotowka :-) |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 09:41
Też chciałem kupić maszynkę Brauna, ale nie z tego progu cenowego. |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 10:00
U W A G A ! Dziś Wasze wyczekane kupony na darmową przesyłkę! Kupony ważne są tylko dziś. Kto pierwszy ten lepszy – więcej już nie będzie! 1 kupon: KA6NJVRC68886 2 kupon: 46C4DFYF68887 |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 10:09
WOW ! Udalo sie zalapac na kupon nr 1 ;) Co do golarek – używałem różnych, w tym jeden z lepszych modeli marki SANYO (!) ze złotą siatką (umarła, ze wzgledu na brak serwisu) – zarost generalnie standardowy i każda robiła swoje – jednak BRAUN pobił wszystkie miodnością i od lat tylko BRAUN – ostatni, najwyższy model właśnie sie zuzywa po zakupie w 2003 r., ten pewnie godnie go zastąpi ! |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 10:17
Ja mam Brauna 730. Mogę go zdecydowanie polecić – kupiłem za ok. 550 zł i używam już ponad dwa lata. Ostatnio wymieniłem ostrza i na pewno będę używał dopóki całkiem nie padnie. Golę się nim na sucho i nie mam nigdy podrażnień. Co prawda żeby uzyskać taką gładkość jak maszynką “analogową” trzeba poświęcić trochę czasu, ale jeśli nie jesteście przesadnymi pedantami to można się w 30 sek. ogolić na gładko ;) Ostrza wystarczają na około 2 lata (po 18 msc zaczyna świecić lampka od wymiany). Edited by: A N N A |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 12:02
Ja posiadam model 790 CC-4, od jakiegos tygodnia, narazie dwa razy sie golilem, co 3 dni(zwykla maszynka na zyletki moglem co 4-5 dni, jak sie golilem co 2-3dni to byla masakra, nawet masci od dermatologa nie pomagaly) – jak sie poswieci trochu czasu to efekt golenia jest niesamowity. Powiedzmy ze zwykla maszynka dokladnie pod wlos uzyskujesz 100% gladkosci, to tym braunem tak 98,5-99,5% gladkosci, takie jest moje odczucie. Pozostaje jeszcze kwestia wprawy i nauczenia sie golenia elektrykiem. Uzywalem kiedys Philipsa HQ 7240,ale mnie mocno rozczarowal (twarz jako tako golil nawet w miare dokldanie, ale szyja to byla meka i bez zwyklej do poprawienia niedogoloych wloskow sie nie obeszlo). Co prawda cena golarek Braun serii 7 jest wysoka, nawet trochu zbyt wysoka, to jednak warto dac taka kase. Warty polecenia jest tez Panasonic S LA93 K, najwiekszym plusem tej golarki jest to ze mozna sie nia golic na morko nawet z uzycie zelu czy pianki, minusem – trudna dostepnosc w naszym kraju,a wrecz jej brak |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 15:19
Nie wiem jak ten braun ale ja od kilku lat używam Panasonica do golenia na mokro z pianką. Wszystko zależy od skóry. Ja mam niestety od urodzenia atopową i zwykłe maszynki mi ją bardzo podrażniały. Panasonic na mokro + pianka (żel za gęsty) to jest to, koniec problemów ze skórą. Ma jednak swoje minusy. Tzn. ciężko golić zarost powyżej 3 dni i wtedy jest też mniej dokładny. Bez poprawiania się nie obejdzie. Coś za coś. |
|
|
#
Dodano: 31-01-2012 16:05
Używam 2 lata Brauna 790 i jest to najlepsza maszynka jaką miałem. Goli dokładnie, zaletą są 3 różne “prędkości” oraz mocny akumulator u mnie wystarcza przy codziennym goleniu na tydzień. Natomiast stację do tej golarki uznaje jako zbędną – Niepotrzebnie podbija cenę. Od dłuższego czasu przestałem ją używać. Wkłady czyszczące do stacji są dosyć drogie, a samą golarkę równie dobrze można umyć pod bieżącą wodą, praktycznie poza cytrynowym zapachem (który mi przeszkadzał) przy myciu w stacji a pod kranem nie ma żadnej różnicy. Od czasu do czasu można wpuścić kroplę oliwy w mechanizm głowicy. |
|