- Forum
- /
- Poprzednie oferty
- /
- Wysokiej jakości 24 elementowy zestaw sztućców Mepra „Luna” ze stali nierdzewnej 18/10
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| iBOOD |
# Dodano: 16-02-2012 00:00
Wysokiej jakości 24 elementowy zestaw sztućców Mepra „Luna” ze stali nierdzewnej 18/10Sztućcom nadaje się różnorodne kształty i rozmiary, wykonuje się je w oparciu o różnorodne technologie i w nawiązaniu do odmiennych stylów. Najprawdopodobniej jednak jesteś osobą, którą interesuje przede wszystkim ich praktyczność. Jeśli tak, zestaw Mepra jest właśnie dla Ciebie! 24 elementowy zestaw sztućców Mepra „Luna” łączy nowoczesny i elegancki wygląd z solidnym wykonaniem i nadaje się praktycznie na wszystkie okazje. Wykonany został ze stali nierdzewnej 18/10. Jego producent może poszczycić się ponad stuletnią tradycją i bogatym doświadczeniem. W 1901 roku rodzina Prandelli zaczęła stawiać pierwsze kroki w branży akcesoriów stołowych i na przestrzeni dekad ewoluowała w prężną i cieszącą się dużym prestiżem firmę Mepra. Jej nazwa pochodzi od połączenia dwóch słów: „Metallurgica Prandelli”. Przedsiębiorstwo oferuje produkty wytwarzane w oparciu o innowacyjne rozwiązania i najwyższej jakości surowce. Dzięki nieustannemu dążeniu do doskonałości Mepra zyskała uznanie klientów na całym świecie. Proponowany dziś zestaw „Luna” wytwarzany jest z pasją i przy wykorzystaniu prawdziwie mistrzowskich technik w fabryce firmy mieszczącej się nad malowniczym, pełnym uroku jeziorem Garda w Lumezzane. Cały zestaw jest higieniczny, łatwy w utrzymaniu i co ważne można go myć w zmywarce. Zestaw „Luna” składa się z kompletu noży, widelców, łyżek stołowych oraz łyżeczek do herbaty dla 6 osób. Od dziś możesz delektować się każdym posiłkiem, bez względu na okazję, z tym eleganckim i stylowym zestawem sztućców Mepra Luna dla 6 osób.
![]() |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 00:01
Wysokiej jakości 24 elementowy zestaw sztućców Mepra „Luna” ze stali nierdzewnej 18/10 219,95 zł Teraz! 79,95 zł + (29,95) |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 00:03
Lipa, kupiłbym ładny komplet sztućców, ale nie same podstawowe wyposażeni, jak niby mam to na stole położyć bez reszty przyborów. Pa pa |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 00:05
Jak dla mnie widelec z szerokimi bokami to przerost formy nad treścią. Miałem, niewygodne. A szkoda, bo sztućce mi się poza tym podobają. |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 07:10
Cienkie rączki, połysk na którym widać od razu każdy odcisk palca, nie wiem czy stal jest dobra? |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 07:55
Tu jest ten sam komplet: http://www.az-boutique.fr/en/24-piece-cutlery-set-1810-inox-3mm–sell-in-a-presentation-box–mirror-finishing-luna-mepra.html za 49,99 EUR |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 09:15
Pokrzywione jakies :D |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 10:27
lipa, zgadzam sie z przedmowcami |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 11:25
Dziwna sprawa w katalogu MEPRA (Mepra.it) nie ma modelu LUNA, ale jest identyczny zestaw (nawet to samo zdjęcie) o nazwie SVEVA. Cena tego zestawu w ich sklepie online to 179Euro (http://www.meprashop.de/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=BACKUP.tpl&product_id=33199&category_id=1100&keyword=sveva&option=com_virtuemart&Itemid=1). Zatem cena staje się bardzo atrakcyjna bo moim zdaniem to ten sam produkt tylko nazwa zmieniona specjalnie dla iBOOD’a (taka teoria spiskowa;) |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 12:01
bardzo ładny zestaw. skusiłem się na zakup. zobaczymy jakie będą w realu. Mam nadzieję, że będę zadowolony |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 12:11
http://swiatporcelany.pl/sveva/prd/MP_2 tutaj ten sam zestaw jak na zdjeciu, ale inna nazwa i cena “troszku” wyższa |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 12:47
Czy Admini mogą potwierdzić jaki to dokładnie model? Bo Luna nigdy w katalogu tego producenta nie istniała. Edited by: A D M I N |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 13:55
http://www.az-boutique.fr/en/24-piece-cutlery-set-1810-inox-3mm–sell-in-a-presentation-box–mirror-finishing-luna-mepra.html znalazłem Lunę na francuskiej stronię za 49Euro.
|
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 20:24
Kupione 2 komplety, pierwszy mój zakup! Mam nadzieje, ze będę zadowolony! |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 22:02
NO WŁAŚNIE NA JEDNYM ZDJĘCIU ŁYŻKA JEST OKRĄGŁA,A NA DRUGIM PODŁUŻNA-KTÓRE JEST PRAWDZIWE? JA KUPIŁAM..MAM NADZIEJE,ŻE BĘDZIE PODŁUŻNA… |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 22:26
Ja również zakupiłem 2 komplety, dziewiczy zakup ;P |
|
|
#
Dodano: 16-02-2012 23:53
http://www.pasotti.it/listini/mepra.pdf
tu jest katalog z cenami. Trochę nieaktualne, ale widać, że są dwa rodzaje kompletów, SVEVA i LUNA, różnica w cenie jest. Choć na zdjęciach niby wyglądają tak samo. Dziwne.
Mimo wszystko kupiłam dwa komplety:) Mam nadzieje, że będę zadowolona. |
|
|
#
Dodano: 01-03-2012 12:49
Niestety zawiodłem się sztućce wyraźnie odbiegają od tych na zdjęciach zarówno kształtem jak i połyskiem. Sztućce płaskie a na zdjęciach wyglądają na obłe, sztućce są mniej wyprofilowane, bez widocznych grawerów, w opakowaniu wrzucone luzem, mam wrażenie, że sztućce z ibood to jakaś sprzedaż błędnie wyprodukowanych egzemplarzy i producent próbuje się ich pozbyć po kosztach albo jakieś poróby, w każdym razie zakup na ibood coraz częściej przypomina kupno na chybił trafił, ale z przewagą na chybił. Dobra rada tanio to można tutaj kupić przedmioty, które nie stanowią wizualnego aspektu tylko i wyłącznie funkcjonalny chociaż i z tym ostatnio cienko według komentarzy różnych przedmiotów. Ogólnie jeść się nimi da ;p ale zawiodłem się, bardziej przypominają sztućce z IKEA. |
|
|
#
Dodano: 02-03-2012 20:18
Zamówiłam jeden komplet i jestem zachwycona. Co prawda nie są tak wygięte jak na zdjęciu, ale są delikatne i z pięknym połyskiem. Gdyby ktoś nie był zadowolony z kupna, chętnie odkupię jeden zestaw, ponieważ żałuję, że nie zamówiłam 2. |
|