- Forum
- /
- Poprzednie oferty
- /
- Tablet Wacom Bamboo Pen & Touch M – rysuj, maluj i realizuj najbardziej śmiałe wizje!
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| iBOOD |
# Dodano: 21-02-2012 00:00
Tablet Wacom Bamboo Pen & Touch M – rysuj, maluj i realizuj najbardziej śmiałe wizje!Komputer to niewątpliwie jedno z największych osiągnięć techniki. Wielu z nas korzysta z niego chcąc dać upust swojej wyobraźni. Niestety, klawiatura i mysz nie są narzędziami pozwalającymi w sposób zadowalający przenieść Twoją wizję na ekran komputera. Jednak nie ma co spuszczać nosa na kwintę, gdyż oferowany dziś tablet Wacom Bamboo Fun Pen & Touch M sprawi, że jedynym limitem stanie się Twoja wyobraźnia. Inteligentny i prosty w obsłudze pozwoli Ci w niebywale krótkim czasie pracować na prawdziwie profesjonalnym poziomie. Nowy tablet Bamboo Fun łączy w sobie technologię dotykową wraz z metodą sterowania piórkiem. Pojedynczy dotyk palcem pozwoli Ci wybrać ikonkę lub otworzyć menu. Używając dwóch palców możesz przybliżać i obracać zdjęcia, przewijać strony internetowe lub przeglądać albumy fotograficzne. Oferowany dziś tablet stanowi oryginalną alternatywę dla tradycyjnych urządzeń wejścia – posiada wszystkie funkcje tradycyjnej komputerowej myszy, a ponadto posiada dodatkowy atut ergonomiczności. Dzięki najprostszym pociągnięciom piórka o ergonomicznym kształcie możesz stać się prawdziwym artystą. Każdy dokument, jaki stworzysz na komputerze, będzie posiadał indywidualny charakter, a stylowy i nowoczesny wygląd sprawi, że urządzenie doskonale zaprezentuje się przy Twoim stanowisku pracy. W zależności od Twoich preferencji i nastroju Bamboo może posłużyć jako cyfrowy pędzel, ołówek, flamastry, lub aerograf. Dostarczany wraz z programami cyfrowej obróbki obrazów i malowania pozwoli Ci tworzyć dzieła o jakich zawsze marzyłeś. Odkryj magię i moc swojej wyobraźni i stań się artystą razem z tabletem piórkowym Wacom Bamboo Fun Pen & Touch M!
![]() |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 00:01
Tablet Wacom Bamboo Pen & Touch M – rysuj, maluj i realizuj najbardziej śmiałe wizje! Zamiast: 835,95 zł Teraz! 499,95 zł + (29,95 ) |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 00:14
Niestety ale cena nie jest nawet przyjazna, a już o atrakcyjności nie ma mowy. Na największym portalu aukcyjnym cena nowego wynosi 510 zł. Szkoda, bo akurat szukam. Może coś z serii 3D connection od logitecha w przyszłości? |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 00:32
Chyba patrzysz nie na ten rozmiar. Cena M na allegro zaczyna się od 750 zł. Chyba, że nie mówimy o allegro, może podasz linka a nie zaszyfrowaną tajemniczą wiadomość? ;) |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 09:11
tomjawor ma rację jest to model Fun w rozm. Medium (patrz specyfikacja). Na tą chwilę jest to chyba najatrakcyjniejsza oferta na rynku (cena rynkowa od 700zł – również na aukcjach). Jeśli ktoś widział ten sprzęt taniej lub w podobnej cenie niech da cynk ale raczej nie ma szans. |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 09:22
widziałeś za 510 zł ale słabo patrzyłeś – użyyyywany! ;=) |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 00:32
Szkoda ze nie jest to normalny tablet, bez tych funkcji z rysowaniem, z ekranem pojemnościowym i 3G. Wydaje mi sie, ze wieksze zapotrzebowanie jest w kompaktowych tabletach a nie tych specjalnie przystosowanych do obróbki obrazu.pozdrawiam PS ja zwyczajnie go nie kupie bo go nie potrzebuje, nie tego szukam. |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 00:50
tablet !=tablet … |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 00:50
Tabletów multimedialnych to akurat ostatnio mieliśmy na pęczki – sam jeden wziąłem :) To jest sprzęt który przyda się innej grupie docelowej (jednak cena nie powala). |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 03:39
Zastanów się co to jest “normalny tablet”. |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 07:29
Hahahahaha. Ubawiłem się z rana! :D |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 07:46
No i kiedyś pomyślałem sobie, że jak ten tablet będzie poniżej 500 to go kupię, a tu na złość cena z przesyłką większa :( Wartością dodaną jest dołączone oprogramowanie, np: Photoshop Elements ~300, Testy i recenzje dla zainteresowanych: |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 08:18
To nie jest Bamboo Fun Pen & Touch, tylko Bamboo Pen & Touch M. |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 09:14
To jest Fun rozm. M – specyfikacja looknij na dane tech. |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 09:34
Ale coś źle napisałem? |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 09:49
Ok sorki odpowiedałem plasterkowi |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 08:21
odnośnie tego modelu to moge polecić, używany przez ponad rok sprawuje się super, rozmiar M wystarczy większości osób, dodatkowo można tego używać zamiast myszki w większości aplikacji, cena nie powala ja kupiłem za 550zł w zwykłym sklepie ale ponad rok temu, żona używa do malowania obrazów i trzeba przyznac że wychodzi jej to niesamowicie :-) |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 08:24
Pytanie: Czy po zakupieniu tabletu można pobrać najnowsze, dostępne wersje Elements i Paintera, czy starsze? Edited by: I V A N Niestety, nie jesteśmy w stanie dostarczyć innych informacji niż te, które zostały zawarte w specyfikacji. |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 09:00
Dołączam się do pytania. |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 10:07
Ok, na stronie jest info: Ale weźlmy pod uwagę, że to nie jest dokładnie ten model, bo na stronie jest model odświeżony. |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 09:46
Tablet chyba nie jest z dystrybucji polskiej, powinniśmy wiedzieć jak wygląda sprawa z instrukcjami, oprogramowaniem i gwarancją. Oby to nie były jakieś retury czy inne końcówki lub zwroty z rynku np: niemieckiego. Brak pełnej informacji przy tak zaskakująco niższej cenie. Edited by: A N N A Jeśli produkt jest typu refurbished (powystawowy, naprawiony, z zaktualizowanym systemem, itd.) opis produktu zawsze zawiera takie informacje. |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 10:34
W ofercie dla firm: Bamboo Fun Pen & Touch S
|
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 10:44
No tak, ale na pixmanii to model S i cena netto |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 11:46
Raczej coś takiego: http://www.pixmania-pro.pl/pl/pl/11393729/art/wacom/tablet-graficzny-bamboo-fun-pen-touch-medium.html
Co do oprogramowania z tego co pamiętam gdy kiedyś kupiłem na iBOOD tablet Wacom to właśnie jeśli chodzi o oprogramowanie brakowało czegoś co normalnie producent dołącza. Obecnie na rynku jest model troszkę o innym wyglądzie. Ten model jest już przynajmniej 1,5 roku na rynku. |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 18:59
Po co w ogóle podajesz link z pixmanii-pro, skoro to jest sklep dla przedsiębiorców, a produkty są sprzedawane tam bez VATu? |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 19:04
Nie zauważyłem, że zaznaczyłeś, że to w ofercie dla firm. Cofam co napisałem, sorki wielkie. |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 12:25
Wygląda na to, że oferowana tutaj wersja jest 2. generacji, podczas gdy teraz powszechnie w sprzedaży jest 3 generacja. Więcej można o tym poczytać: http://www.wacom.eu/index2.asp?pid=9240&spid=9&lang=pl Dla leniwych: W jaki sposób po opakowaniu klienci mogą odróżnić Bamboo 3. generacji od wersji poprzedniej? Pierwszym wyróżnikiem jest inny kolor tabletu (widoczny na opakowaniu). Druga różnica to odmienne opakowanie: nowe Bamboo są zapakowane w zamykany pokrowiec. W przypadku wątpliwości warto sprawdzić kod produktu, żeby jednoznacznie stwierdzić, czy mamy do czynienia z 2. czy 3 generacją. http://en.red-dot.org/2776.html?&cHash=13d68416d6dc8707e9d8ae49ab2268c8&detail=6538 Również nagroda red-dot przyznana została 2. generacji, a informacja o nagrodzie widnieje na zdjęciu zamieszczonym przez Ibooda. Różnice pomiędzy generacjami niby niewielkie, ale warto przed zakupem mieć świadomość, co się kupuje.
|
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 13:00
To prawda. Oferowany tutaj tablet jest drugiej generacji i co ciekawe nie jest już produkowany choć ciągle wspierany przez producenta. |
|
|
#
Dodano: 06-03-2012 07:20
Witam. A kiedy, tak w przybliżeniu, możemy spodziewać się przesyłki? |
|
|
#
Dodano: 08-03-2012 07:59
Dostałem 2 marca informację: “Niestety z powodów pomyłki logistycznej, dostawa Państwa zamówienia została opóźniona.” No jestem ciekaw ile iboodowi zajmie naprawienie “pomyłki logistycznej”. Sprawdzian dla ibooda!!!! Może napiszecie coś więcej bo z tego wynika, że mogę czekać jeszcze 2 dni albo 2 lata! Edited by: A N N A Prosimy oczekiwać na nasz kontakt, gdyż nie otrzymaliśmy jeszcze potwierdzenia i nie chcielibyśmy wprowadzać Państwa w błąd. |
|
|
#
Dodano: 08-04-2012 09:09
Witam, w opisie produktu podana jest informacja o dostepnym oprogarmowaniu z ktorym urzadzenie jest sprzadawane, gdzie mozna jest znalesc?? Do mojego egzemplarza dolaczone zostaly jestnie sterowniki. Edited by: A l e x i s s Prosimy o kontakt z BOK |
|