- Forum
- /
- Poprzednie oferty
- /
- Bezprzewodowy router Belkin N z adapterem sieciowym USB
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| iBOOD |
# Dodano: 03-09-2010 00:00
Bezprzewodowy router Belkin N z adapterem sieciowym USBMasz dość kabli, które wiją się w nieskończoność po Twoim mieszkaniu? Chciałbyś cieszyć się bezprzewodowym dostępem do Internetu nie tylko w domu, ale także na swoim tarasie czy też w ogrodzie? Mamy dla Ciebie idealną propozycję – superszybki bezprzewodowy router Belkin N z zasięgiem do 365 metrów! Dzięki szybkości 300 Mbps, przesyłanie dokumentów, filmów czy tez muzyki staje się niezwykle prostym i wydajnym procesem. Bezprzewodowy router Belkin pozwoli w pełni wykorzystać prędkości oferowane przez dostawców usług internetowych (prędkość zależy od szybkości gwarantowanych prze operatora Internetu). Wszystko czego potrzebujesz to laptop z adapterem bezprzewodowym! Twój komputer nie posiada bezprzewodowego adaptera? Żaden kłopot – prezentowany zestaw zawiera bezprzewodowy adapter USB! Dzięki temu masz całkowitą wolność wyboru czy surfować po Internecie ze swojego laptopa czy komputera stacjonarnego. Router N pracuje w standardzie 802.11n 2.0, który umożliwia łączenie się z siecią zarówno w mieszkaniach jak i biurach. Co więcej, charakteryzuje się znaczną przepustowością oraz szybkością, dlatego też doskonale obsługuje wszystkie wymagające aplikacje. Ale to nie wszystko! Dodatkowo, Belkin N posiada cztery łącza Ethernet 10/100, a dzięki rozbudowanym funkcjom bezpieczeństwa, takim jak technologie WPA oraz WPA2, 64 i 128 bitowym kluczom WEP, router Belkin pozwala zabezpieczyć swój komputer stacjonarny oraz laptop przed atakami hakerów. Jeżeli zatem szukasz bezprzewodowego routera o silnym sygnale, dużej szybkości oraz wysokim poziomie bezpieczeństwa router Belkin N+ z jest okazją, na którą czekałeś. Złap okazję! Złap bezprzewodowy router Belkin N z adapterem sieciowym USB!
![]() |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 00:01
344,95 zł Cena zaproponowana przez iBoodTeraz! 159,95 zł + (29,95) |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 00:05
Podejrzewam, że to ten sam model: Cena: 135zł Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Edited by: marketing-pl |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 00:12
344,95 zł Cena zaproponowana przez iBoodTeraz! 159,95 zł + (29,95) |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 00:13
switch lanowy działa w technologi fast ethernet czy gigabit ethernet ? |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 08:04
159,95 zł + (29,95) cena za router jak na net dobra (http://www.ceneo.pl/2511725 – od 135,00 zł do 237,00 zł), chociaz widzialem go ostatnio w mediaexpercie za 139zl wiec odchodzi przesylka, a bezprzewodowa karte sieciowa na USB tez sie dostanie za te pozostale 40zl . w sumienie ma zadnych informacji na temat samej karty sieciowej – czy jest ona standardu WiFi-G (54Mb/s), WiFi-N lite (150Mb/s) czy moze WiFi-N (300Mb/s) – bo rowniez od niej zalezy atrakcyjnosc tej oferty … z tego co widze do samego routera nie mozna wgrac ani DD-WRT ani OPENWRT (alternatywne oprogramowanie) ale to nie problem dla uzytkownikow domowych :-) |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 08:04
Witam, Mam pytanie? czy ten router jest warty tej ceny? od 1 wrzesnia podpisałem umowę na 8MB z kablowka i jestem ciekawy czy nie jest on za wolny? Bedzie podpiety do stacjonarnego kompa a nastepnie chcialbym korystać z laptopa w mieszkani. proszę o rzeczowe opinie lub propozycje co warto kupic na rynku. Pozdrawiam |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 10:45
moge odpowiedziec na pytanko czy router nie jest za wolny na 8MB. po pierwsze domyslam ze sie masz lacze 8Mb (megabitów) a nie 8MB (megabajtow) bo dostawcy przewaznie podaja szybkosc lacza w megabitach. router obsluguje predkosc 300Mb. nawet jesli mialbys rzeczywiscie 8MB to jest to rownoznaczne z 64Mb wiec i tak na luzie pojdzie. |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 08:06
Nie za bardzo się orientuję ale po co mi ten bezprzewodowy adapter?tzn.że będę musiał go użyć podłączając pod usb aby korzystać z tego routera?nie wystarcza samo wifi w komputerze? |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 13:13
wystarczy WiFi z komputera, a jakbyś nie miał to dostajesz adapter USB. |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 09:05
Adapter przydaje się tylko jeśli nie masz wifi w komputerze. |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 09:11
Nie wszystkie komputery mają wifi. Szczególnie stacjonarne . |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 09:50
z tego co ja tu czytam, to ten adapter jest potrzebny do kompa stacjonarnego, ktory przewaznie nie ma w standardzie wifi. a do polaczenia z routerem poprzez laptop wystarczy samo wifi a co do pytania czy pojdzie 8mega z kablowki to tez router obsluguje 300Mb (megabitów). laczna przewaznie sa podawane wlasnie w meba bitach wiec pewnie masz 8Mb a nie 8MB (megabajtów), a nawet jesli masz 8MB to jest rowne 64Mb (router obsluguje 300). mam nadzieje ze nie zamotalem za bardzo :) … ale ogolnie rzecz biorac na pewno da rade |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 11:20
Tu też macie router Belkina ale z możliwością podłączenia dysku/pendrive USB i współdzielenie zawartości, za taką samą cenę. Wg mnie nie warto ale to moje subiektywne zdanie. |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 11:22
Czy ktoś się orientuje czy ten router posiada gigabitowy LAN ? |
|
|
#
Dodano: 03-09-2010 13:14
w opisie powyżej jest “Belkin N posiada cztery łącza Ethernet 10/100″ czyli nie posiada. |
|