- Forum
- /
- Poprzednie oferty
- /
- Legendarnego iBOOD HUNTa dzień 2!
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| iBOOD |
# Dodano: 09-02-2012 00:01
Legendarnego iBOOD HUNTa dzień drugi ! Tego jeszcze nie było! Specjalnie dla Was przygotowaliśmy dwudniowe polowanie iBOOD Hunt! Pozdrawiamy, Zespół iBOOD.pl |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 12:21
Mazur_1988 @ 19-02-2012 14:12 Mój duży box: 1)Mando 3501 ( niestety brak polskiej mapy :( więc raczej mało dla mnie przydatne) Gdyby tylko mapy były polskie to był bym zadowolony, a tak mały niedosyt:/
Przecież możesz na nią wgrać dowolny inny program jak Automapa, MapaMap itp itd. Wszystko co śmiga na Win CE pójdzie też na niej więc IMHO brak polskiej mapy to żaden problem. |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 12:57
b707ag @ 20-02-2012 12:21
Przecież możesz na nią wgrać dowolny inny program jak Automapa, MapaMap itp itd. Wszystko co śmiga na Win CE pójdzie też na niej więc IMHO brak polskiej mapy to żaden problem. Z wgraniem problemu nie ma, jedynie co to trzeba kupić licencję ww. programów. A to już dla niektórych może być problem – kolejny koszt.
|
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 14:07
Czy ktoś już dostał boxa wysyłanego w drugiej turze? U mnie, od soboty status przesyłki się nie zmienił Langenhagen, Germany 18/02/2012 3:04 Departure Scan |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 14:07
zmieni się wieczorem. |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 14:35
fegor @ 20-02-2012 14:07 Czy ktoś już dostał boxa wysyłanego w drugiej turze? U mnie, od soboty status przesyłki się nie zmienił Langenhagen, Germany 18/02/2012 3:04 Departure Scan u mnie tak samo.. |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 14:56
celaq @ 20-02-2012 14:35 u mnie tak samo.. dokładnie tak samo myślę i że dorzucą jeszcze wypasiony zestaw kina domowego ;) a potem całą paczkę skompresują do 5kg :) wywalając części które ich zdaniem nie są potrzebne :) |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 15:00
mirkuskrk @ 20-02-2012 14:56 dokładnie tak samo myślę i że dorzucą jeszcze wypasiony zestaw kina domowego ;) a potem całą paczkę skompresują do 5kg :) wywalając części które ich zdaniem nie są potrzebne :) czyli dostaniemy same obudowy ww przedmiotów ;) ps. ja na jakąś rewelację już nie liczę niestety, najlepsze już dostarczone zostały.. chyba small boxy na ostatnią turę poszły? |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 16:35
vegosan @ 20-02-2012 10:31 Śmieszni jestescie z tym narzekanie. Kupujecie kota w worku a potem żal że w środku nie ma plazmy 40cali . Jak jest taki problem to proponuje na nastepnym huncie nie kupować boxa – bardziej rozgarnięci ludzie checnie go kupią bez pozniejszych narzekań że w srodku jest sprzet za tyle ile byl wart box. masz sie za tego bardziej rozgarniętego? Z Twojego postu tego nie widać, nie rozumiesz o czym ludzie piszą komentując/porównując box duży i mały.
|
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 16:36
celaq @ 20-02-2012 15:00 czyli dostaniemy same obudowy ww przedmiotów ;) ps. ja na jakąś rewelację już nie liczę niestety, najlepsze już dostarczone zostały.. chyba small boxy na ostatnią turę poszły? Nie ma znaczenia duży/mały wysyłka była losowa tak samo jak zawartość. |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 17:00
zakupiłem 4 przedmioty. Sposób dostarczenia: 1. deski do krojenia – zapakowane super 2. perfum – dostarczony rozpakowany, bez folii na opakowaniu 3. latarka – opakowanie otworzone, latarka w stanie dobrym 4. poduszki, pudło zaklejone do połowy. W środku plastikowy kubek po kawie i pochlapane kawą poduszki. Czy miałem pecha? Dodam, że poprzednio zakupiony helikopter był uszkodzony… Edited by: I V A N |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 17:05
ozarek @ 20-02-2012 16:36 Nie ma znaczenia duży/mały wysyłka była losowa tak samo jak zawartość. Skoro losowa to dlaczego dwie różne ceny boxów? Zastanawiałeś się nad tym? Skoro jedna cena była wyższa to można było liczyć na coś lepszego niż w tańszej wersji a tymczasem, w niektórych przypadkach okazywało się być inaczej. BTW oczywiście mój post został skasowany. Przejrzałem więc sobie cały regulamin i ponieważ nie znalazłem nic na temat tego jakoby zabronione było pytać na forum o boxa, podaję niżej odpowiedź jaką dostałem z biura obsługi klienta. Nie skomentuję tej wypowiedzi, pozostawię innym do przemyślenia. Pragniemy poinformować, iż zasada iBOOD Boxa jest prosta. Albo oddajemy i otrzymujemy pełen zwrot, albo zatrzymujemy zawartość. Nadmienię tylko iż chciałem dostać dokument z warunkami gwarancji na iboxa, nie dostałem. Chciałem się dowiedzieć, czy mając w iboksie baterie (choć nie otwierane), mogę zwrócić całą paczkę? Odpowiedzi nie uzyskałem. Pytałem jak stwierdzić czy wszystko mi przysłano co rzeczywiście pakowano do pudełka, odpowiedzi nie dostałem. Dostałem za to powyższą odpowiedź. A Vegosanowi chciałem powiedzieć jedno. Nie, nie oczekuję, że w pudełku za 230zł znajdę plazmę 42calową, chciałbym tylko aby paczki były tak samo atrakcyjne dla każdego kto je upolował a tak niestety nie było. Edited by: I V A N Opis iBOOD Boxa wyraźnie wyjaśnia wszelkie kwestie. |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 17:16
A Vegosanowi chciałem powiedzieć jedno. Nie, nie oczekuję, że w pudełku za 230zł znajdę plazmę 42calową, chciałbym tylko aby paczki były tak samo atrakcyjne dla każdego kto je upolował a tak niestety nie było.
No tak, ale czy ktokolwiek obiecywał, że paczki będą tak samo atrakcyjne? To kot w worku – albo Ci się spodoba, albo nie. Ktoś dostanie coś lepszego, ktoś coś o wiele gorszego. Nic z tym nie zrobimy bo takie są zasady tej gry. Dziwne, że dopiero się teraz z tym obudziliście – tak było zawsze! Poza tym dlaczego boxy tańsze miałyby być gorsze? Złapanie boxa to fart i fuks zatem osoby, które wyłapały go taniej mają po prostu więcej szczęścia. |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 17:59
grykom @ 20-02-2012 17:16
No tak, ale czy ktokolwiek obiecywał, że paczki będą tak samo atrakcyjne? To kot w worku – albo Ci się spodoba, albo nie. Ktoś dostanie coś lepszego, ktoś coś o wiele gorszego. Nic z tym nie zrobimy bo takie są zasady tej gry. Dziwne, że dopiero się teraz z tym obudziliście – tak było zawsze! Poza tym dlaczego boxy tańsze miałyby być gorsze? Złapanie boxa to fart i fuks zatem osoby, które wyłapały go taniej mają po prostu więcej szczęścia. Po części masz rację, jednak box to podejmowanie ryzyka i każdy kupując go powinien to wiedzieć. Jednak fakt podejmowania ryzyka w dwóch różnych cenach powinien być różnicowany, skoro ceny są różne, ryzyko także więc i ”nagroda”. jaką jest zawartość boxa, także powinna to odzwierciedlać. Co do ”zawsze” to pooglądaj fimy na YT i porównaj zawartości duży/mały. Odmienna kwestia, a może nawet karygodna, to pakowanie boxów w tym huncie, wszystko latało po pudle, brak jakiegokolwiek wypełnienia które kiedyś było norma, no i zwyczajna taśma nie dająca kontroli nad ew nieautoryzowanym otwarciem. |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 19:02
Czy ktoś ma jeszcze jakieś rzeczy z hunta ze statusem zapłacone |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 19:36
Edited by: I V A N Opis iBOOD Boxa wyraźnie wyjaśnia wszelkie kwestie. Jakie to kwestie wyjaśnia taki opis? Niesamowity iBOOD BOX! Dystrybutor: iBOOD Więcej informacji Pudło iBOOD? Tak, ciągle Ciebie zaskakujemy i tym razem nie będzie inaczej! Niesamowita okazją, która podbiła serca naszych niemieckich, holenderskich jak i brytyjskich iBOOD’owiczów powraca ze wzmożoną siłą! Niepozorne pudło kryjące najbardziej niesamowite niespodzianki. Maksymalnie 1 karton na użytkownika! Nie lubisz kupować kota w worku? A może dasz się przekonać? Nasz „kot” może wszystkim, co znajdował się w naszej ofercie. Nie wiesz wprawdzie, co kryje kartonowe opakowanie, ale jakże niebanalna może być jego zawartość! Lubisz niespodzianki? Chcesz się przekonać co jest w środku? Nie zwlekaj i złap okazję! Kup kota w worku! UWAGA: produkt może posiadać niewielkie uszkodzenie Edited by: Macky |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 21:22
Pomijając już kwestię boxów to niestety, ale jakość produktów spada na leb na szyję. Wraz ze znajomymi zakupiliśmy 4 rzeczy na huncie. Smartfon – nie akceptuje kart micro sd – do reklamacji Zegarek Seico – wskazówka sekund timera zatryzmała się na godzinie 6 i za nic nie chce ruszyć – do reklamacji Duży box – pomijając zawartość sposób zapakowania to gwarancja tego czy ktoś coś wyjął czy nie powinna być również w interesie iBooda. Sam jestem ciekaw sytuacji w której odsyłam boxa, a ibood kwestionuje kompletność zawartości. I kto komu udowodnie wtedy czy to klient czegoś świadomie nie odesłał, czy mu kurier po drodze czegoś nie wyjął i nie jest świadomy że oryginalnie zapakowan iodo boxa xoś więcej?? Latarka – tutaj brak zastrzeżeń Podsumpowując – 2 towary do reklamacji, box który daje duży niesmak i jedna rzecz, która póki odklepać działa prawidłowo. Trochę to niestety w słabym świetle stawia okazyjność oferty.
Edited by: A l e x i s s Jeśli produkt nie działa poprawnie, zawsze można go reklamować – jest to czysty przypadek, że aż 2 zakupione produkty wykazują wady, jest to jednak zdarzenie losowe na które nie mamy wpływu. Kwestii iBOOD Boxa pozwolimy sobie już nie komentować, gdyż zostało to już wystarczającą obszernie wyjaśnione w poprzednich postach. |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 22:48
Ludzie ja was już nie rozumiem wszyscy się rzucają na box-y a potem wymyślają. Jak coś się Wam w nich nie podoba to odeślijcie i po sprawie. A co do wadliwości towarów zakupiłem na hunt-cie 4 towary wszystkie fajne i działające w 100%. jedynie jeden nie był całkowicie zgodny ze specyfikacją i zastanawiam się nad zwrotem jego. Przecież znacie swoje prawa jak coś się nie podoba można zwrócić a jak nie podoba się technika sprzedaży ibood-a możecie kupować na innych portalach. |
|
|
#
Dodano: 20-02-2012 23:10
Amen! |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 08:00
przy zakupie było opisane że wysyłka do 17.02 . Dziś 21 a u mnie jeszcze status zapłacone. Czy to normalne ? |
|
|
#
Dodano: 21-02-2012 08:34
Co hunt to lament, ze jedni maja lepsze boxy a inni gorsze, dlaczego ja nie mam w boxie za 300 zl towarow za 3000 zl, ibood nie rowno traktuje klientow, towary w boxie byly uszkodzone… itp. A na nastepnym huncie znowu sie te same osoby rzuca na boxy i od nowa narzekanie… Dla przypomnienia, bo moze nie wszyscy doczytali klikaja szybko przy boxie “kup teraz”: “Niesamowity iBOOD BOX! Kup kota w worku! UWAGA: produkt może posiadać uszkodzenia”. |
|